Over de oprichter

IMG_1014.jpg - use
Mijn naam is Fraser Burns en ik begon Apartment Managers in 2003. Lang voordat ik met Apartment Managers begon reisde ik de wereld rond als Ski-leraar met 2 winters per jaar, voor vele jaren! Ik was ski-leraar in Australie, Japan, Canada en Oostenrijk. Na zoveel skigebieden gezien te hebben was het Kitzbühel dat een grote indruk op me maakte. Wat dan resulteerde in dat ik mijn thuis, Sydney, verliet voor Kitzbühel in 2002.

Waardoor raakte ik zo onder de indruk van Kitzbühel?
Kitzbühel heeft iedereen wat te bieden. Of je nu een Ski expert of een beginner bent – Kitzbühel heeft het terrein voor jou kunnen! Niet alleen is Kitzbühel een geweldig skigebied, ook wordt hier jaarlijks een van de grootste skiwedstrijden ter wereld gehouden, de beroemde Hahnenkammrennen! Een absolute aanrader voor iedere Sportfanaat! Vele gebieden bieden fantastische ski mogelijkheden maar alleen een handvol gebieden bieden daarnaast ook nog een dorp vol cultuur en festivals zoals:  ‘Old Timer Rallye’, ‘Boogie Woogie Festival’, ‘Harley Davidson Festival‘, ‘Jahrmarkt’ en zoveel meer. Kitzbühel biedt zo veel: Adembenemende wandelroutes, Spannende mountainbike trails, Rustige bergmeren voor een verfrissende duik… de mogelijkheden zijn eindeloos. In de winter, je weet het waarschijnlijk al, perfect geprepareerde pistes voor skiers en snowboarders gecombineerd met de vele winkels, restaurants en barretjes!

Ik heb de website www.apartmentmanagers.at zo ontworpen dat het online reserveren je zo makkelijk mogelijk gemaakt word. Maar mocht je liever met mij persoonlijk contact opnemen voor vragen of advies, mijn telefoon en email staat voor je open. Ik doe niks liever dan gasten helpen om hun ideale vakantieverblijf te vinden. Als u kontakt opneemt met Apartment Managers heeft u dat met mij persoonlijk, ook ik zal u helpen bij uw Check-In. Bij apartment managers bent u in goede handen, ik kijk ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten!